Termeni și condiții

Termeni și condiții

Prin navigarea pe acest site internet sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare.

Acuratețea informațiilor este o prioritate pentru noi, însă pot apărea schimbări față de cele publicate pe acest site. Înainte de a lua decizii pe baza acestor informații vă încurajăm să ne contactați. Aici hyperlink catre sectiunea contact.

Utilizarea informațiilor se face exclusiv pe răspunderea persoanei care navighează. Reprezentanții Mental Fitness își declină răspunderea în legătură cu utilizarea informațiilor, adecvarea lor pentru contextul specific al persoanei respective, a companiei pe care o reprezintă sau a oricărui terț căruia i se transmit aceste informații. Informațiile de pe acest site nu reprezintă sfaturi pentru niciun fel de situație profesională sau personală. Pentru consiliere de acest tip vă rugăm să ne contactați.

Proprietatea informațiilor conținute de acest site este a Grupului Mental Fitness, cu excepția cazurilor unde este specificat altfel în mod explicit. Grupul Mental Fitness își rezervă toate drepturile asupra acestor informații. Acest site poate fi citat cu condiția menționării explicite a Mental Fitness și a inserării link-ului la informația în cauză.

Pe site-ul mental-fitness.ro pot apărea link-uri la pagini web ale terților sau conținut pus la dispoziție de alte site-uri. Grupul Mental Fitness nu își asumă responsabilitatea pentru paginile web ale terților care sunt guvernate de propriile lor politici de utilizare și de confidențialitate.

Acest site folosește cookies, dar nu pentru a vă identifica. Pentru detalii vă rugăm să citiți aici.

WEBINAR 100% GRATUIT | 22 mai | ora 18:00

X