Politica de confidențialitate – GDPR

Politica de confidențialitate

Grupul Mental Fitness respectă prevederile Regulamentului UE 2016/679 și în spiritul acestuia colectează doar date în contextul participării la cursurile oferite. În principal, datele pe care le cerem sunt: nume complet, adresa, email și eventual telefon. CNP-ul este solicitat și necesar numai pentru facturare. Facturile sunt păstrate conform cerințelor legale despre care puteți citi aici. E-mail-ul sau/și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a vă transmite informații legate de desfășurarea programului (date, prețuri, condiții).

Precizăm că datele dumneavoastră nu vor fi înstrăinate de noi către nici un terț și vor fi folosite numai în scopul în care au fost transmise, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege. Vă informăm că aveți posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare în orice moment și totodată puteți solicita orice informații suplimentare referitoare la datele dumneavoastră, contactându-ne aici.

Cu excepția cazurilor impuse de lege cum ar fi cel al facturilor menționat mai sus, puteți oricând sa ne contactați pentru a afla ce date stocăm și să cereți în orice moment ștergerea lor.

Despre drepturile referitoare la protecția datelor personale puteți citi în extenso aici sau sa va documentați și mai mult despre subiect aici.

WEBINAR 100% GRATUIT | 22 mai | ora 18:00

X