Mental Fitness – Peers

Mental fitness – formează-ți obiceiuri mentale și emoționale noi în doar 8 săptămâni

Mental Fitness în 2. Un sprint spre relațiile pe care ți le dorești.

pentru că orice relație înseamnă minim 2 🙂

Ofertă specială pentru comunitatea BiSM. Valabilă până pe 26 martie 2023.

Reușita atât pe plan personal cât și în business este dată de calitatea parteneriatelor pe care le construiești. Este extrem de important este să fii pe aceeași lungime de undă cu cei cu care petreci cel mai mult timp. Iar pentru asta este nevoie de o conexiune mentală și emoțională mai profundă. Este important să înveți ce anume îi alimentează pozitiv sau negativ, care sunt ”butoanele” fiecăruia dintre noi – pe care poate vrem sau nu vrem să le apăsăm, cum putem crea un spațiu constructiv, creativ și de creștere în jurul vostru, care este cel mai eficient canal de comunicare și cum să-l accesăm.

Dacă îți dorești să duci calitatea relațiilor cin viața ta la un nou nivel, alătură-te seriei de antrenament de fitness mental și emotional care începe pe 21 aprilie!

Ce vom învăța în acest program practic?

 • Să ne surprindem Sabotorii, vocile noastre interioare care ne bruiază comunicarea;
 • Să ne antrenăm capacitatea de a ne reveni rapid după un conflict sau o situație stresantă, folosind tehnicile de inteligență pozitivă (PQ)
 • Să înțelegem repede care sunt butoanele celorlalți.
 • Să ne conectăm la Înțeleptul din noi pentru a ne accesa empatia, curiozitatea, sensul, intuiția, rațiunea și capacitatea de concentrare;
 • Să dezvoltăm rutine noi, care să ne ajute să integrăm ce am învățat în viața noastră de zi cu zi.

Cum arată programul?

 

Start: vineri, 7 mai 2021

7 sesiuni de Q&A pe Zoom, lunea între 17:00-17:45, după cum urmează:

 • 10 mai – PQ Start – coaching de grup – stabilire de obiective. Fortifierea autocontrolului.
 • 17 mai – Slăbirea Judecătorului.
 • 24 mai – Slăbirea Sabotorului complice.
 • 31 mai – Perspectiva Înțeleptului.
 • 7 iunie – Puterea Empatiei.
 • 14 iunie – Puterile de Inovare și Activare.
 • 21 iunie – Puterea Navigării. Aplicații în viața de zi cu zi.

Cum lucrăm:

Programul durează 7 săptămâni și se desfășoară 100% online.

Sesiunile de training sunt preînregistrate și se pot deci urmări în ritmul propriu. Durează o oră în fiecare săptămână și vor fi puse la dispoziție vinerea.

Combinăm aceste sesiuni video despre cum functionează mintea noastră cu interacțiunea cu colegii de curs. Ne vom întâlni în fiecare luni după amiază pe Zoom la sesiunea de Q&A și vom avea grupuri de discuții pentru a vedea cum se aplică cele învățate la modul în care interacționăm cu celălalt.

Vom avea la dispoziție o aplicație pentru smartphone accesibilă exclusiv participanților la program, pentru antrenarea zilnică a unor noi reflexe și a comportamentelor dorite.

Cu ajutorul acestei aplicații vei putea lucra în sesiuni scurte de 2-3 minute, până la un total de ~15 minute/zi, pentru a ajunge să îți formezi ușor-ușor obiceiurile pe care ți le dorești.

Ce include programul de Mental Fitness?

 1. 7 sesiuni video în lb. română, bazate pe cursul de Positive Intelligence dezvoltat de Shirzad Chamine, lector la Universitatea Stanford – valoare: 400 EUR
 2. 7 sesiuni pe Zoom live de 45 de minute, săptămânale, pentru întrebări și răspunsuri – valoare 700 EUR
 3. Acces timp de 1 an la aplicația smartphone „PQ App” pentru formarea noilor obiceiuri, cu conținutul parcurs în cele 7 săptămâni – valoare: 100 EUR
 4. 4 sesiuni de coaching individuale cu Sandra/Matei, astfel încât să aduci beneficiile acestui program în viața ta de zi cu zi – valoare: 400 EUR
 5. Coaching de grup pe parcursul unui an întreg: PQ start la lansare (90 minute) + încă 10 sesiuni lunare cu absolvenți Mental Fitness – valoare: 250 EUR
Aceste beneficii au o valoare cumulată de 1.850 EUR.

Cât costă programul?

Preț acces individual: 650 EUR / participant. Pentru grupuri de câte 2 participanți vezi oferta specială mai jos.
Pentru echipe / familii avem pachete speciale. Contactează-ne pentru detalii la contact@mental-fitness.ro
De îndată ce te înscrii vei primi detalii despre program și aplicație și urmează să ne vedem cu toții pe Zoom la prima întâlnire cu grupul luni, 10 mai de la orele 17.00.

Înscrierile se fac până în data de 6.05.

Oferta specială de PAȘTI:

În mod excepțional, de Paște, avem un discount special pentru cei care se înscriu împreună cu partenerul / partenera lor de business.

plătește un partener, participă amândoi.

Înscrie-te aici și folosește codul VIP50-MF2 la check-out pentru a beneficia de discountul de 50%!

Beneficii

Participanții la program observă îmbunătățiri imediate și pe termen lung în ceea ce privește performanța și gestionarea propriilor emoții, printre care:

 • Un mindset mai deschis și mai flexibil
 • Capacitatea de a-și reveni și a nu te da bătut după înfrângeri
 • Abilitatea de a-și gestiona mai bine emoțiile
 • Reducerea stressului
 • Creativitate crescută
 • Empatie mai puternică
 • Abilități mai bune în interacțiunile cu ceilalți
 • Relații personale și profesionale îmbunătățite

De ce în doi?

Înscrie-te cu partenerul sau partenera ta de business și:

 • vei reuși să înțelegi de ce și cum îl influențează pe celălalt propriile reacții, iar el le va înțelege pe ale tale
 • veți dezvolta un limbaj comun
 • vei obține împreună un set de instrumente care să vă ajute să interveniți atât la voi înșivă cât și la celălalt atunci când este nevoie
 • vei avea un accountability partner – veți învăța cum vă țineți responsabili unul pe celălalt excluzând sentimente de vină, rușine sau critică

Ce spun absolvenții

Cursul de Mental Fitness predat de Shirzad cu ajutorul Sandrei si al lui Matei m-a ajutat sa mă cunosc mai bine și să mă dezvolt atât personal cât și profesional, depășind bariere cumva invizibile care ne stau aproape tuturor în cale. Cursul oferă un cadru general ușor de înțeles, care permite în același timp intrarea în amănunt pe lucruri de finețe. Un punct forte sunt vizualizările pe diferite teme, iar intâlnirile cu grupul oferă o fereastră în dezvoltarea celorlalți participanți și un prilej pentru discuții faine (care deseori nu se lăsau oprite). All in all, cursul oferă multe feluri prin care să obții valoare, ține de fiecare să reușească să își găsească ritmul necesar însușirii cunoștintelor. Mult succes!

Crișan Talpeș

Crișan Talpeș

Board Director, Bitdefender

This program helped me to learn new and simple, yet powerful techniques both related to focusing on the now as also to managing myself in being the version of myself that I want to be. I consider it highly useful for me as an entrepreneur and recommend it very much to any professional willing to work on her/himself in order to become a better leader.

Volker Moser

Volker Moser

Entrepreneur & Coach, Co-Founder City Compass Group

Go for it, la final îți dă cu siguranță pe plus, chiar de-ar fi numai AHA-urile despre cum functionează mintea în diverse situații și de unde ne vin emoțiile negative. Am ajuns să recunosc rapid sentimentele negative și să le reduc, gândindu-mă că sunt Sabotorii pe care vreau să-i evit.

Alexandra Peligrad

Alexandra Peligrad

CEO, Smartree Romania

Mental fitness este un program excelent, care te ajută să te conectezi mai profund cu prezentul și să te concentrezi pe găsirea de soluții utile, mai degrabă decât să te lași abandonat în inerția cotidiană și implicit absorbit de gânduri negative. Îl recomand cu încredere tuturor.

Maria Leonte

Maria Leonte

Director Resurse Umane, Veolia România

Programul Mental Fitness: un parcurs potrivit pentru toți cei care doresc să se redescopere, reconsidere și îmbunătățească. Este despre tine, despre valorificarea unui potențial personal uitat sau nedescoperit încă. Este cu oameni încântători și cu trăiri de neuitat.

Corina Ciglenean

Corina Ciglenean

Business Development Manager

Parcă mi-am redescoperit jobul de când am făcut acest program. Dar în primul rând m-am redescoperit pe mine. Știu cum să finalizez lucrurile și mă simt bine în pielea mea.

Mihaela Voicu

Mihaela Voicu

Director economic, Imprimeria Arta Grafică

Am descoperit cum să îmi identific sabotorii și cum să îi fac să lucreze pentru mine. Am devenit mai conciliantă, răbdătoare și calmă. Am reușit să îmi organizez mai bine activitatea profesională, dând mai mult credit celor din jur și să descopăr noi oportunități. Pentru mine acest program a venit ca un dar al anului 2020.

Romanița Iovan

Romanița Iovan

Creator de modă

Cursul mi-a pus la dispoziție o perspectiva nouă, simplă și clară, asupra modului în care mintea noastră funcționează și mi-a dat acces la instrumente ușor de asimilat. Poate și mai important, m-a ajutat să introduc noi rutine în viața de zi cu zi.

Manuela Banu

Manuela Banu

CEO, Orkla Foods Romania

Un program bun în special în ceea ce privește autocunoașterea, învățarea unor tehnici de relaxare și de vizualizare a unor evenimente. Poate fi util la nivel individual prin crearea unor obiceiuri noi pe parcursul celor câteva săptămâni, inclusiv prin susținerea cu materialele video și aplicația de mobil. La nivel de echipe programul te poate ajuta să înțelegi diferențele dintre membrii echipelor și cum pot diferi perspectivele din care aceștia analizează și acționează, iar colaborarea se poate îmbunătăți în acest fel.

Mihai Guran

Mihai Guran

CEO, Guran Consulting Global