Mental Fitness – Iepuras

Mental fitness – formează-ți obiceiuri mentale și emoționale noi în doar 7 săptămâni

Mental Fitness în 2

Ia-ți coechipierul/a cu tine și haideți să vă împrieteniți și mai bine. Pentru că viața nu e un sport individual

Ai un cadou de la Iepuraș, caută-l mai jos! Te așteaptă până pe 6 mai.

Cu toții ne-am dori să se păstreze fluturii de la începutul relației și după 5, 10 sau chiar 30 de ani. Dar ceva se întâmplă și lucrurile care la început ne plăceau ajung să ne deranjeze din ce în ce mai tare. Relația se transformă într-un cumul de task-uri care trebuie rezolvate și o serie lungă de negocieri care se duc către conflicte și lasă în urma lor frustrări. Iar asta se întâmplă din cauza faptului că în timp, fără să vrem, le dăm voie sabotorilor să preia controlul. Iar cum sabotorii unuia îi declanșează pe ai celuilalt, intrăm într-un cerc vicios presărat cu sentimente de furie, vinovăție, rușine sau lehamite.

Vestea bună este că-i putem intercepta pe acești sabotori, putem să-i „dăm mai încet” și să readucem armonia, înțelegerea, empatia, curiozitatea sau ludicul înapoi în relație. Iar pentru asta este nevoie să ne creștem ceea ce noi numim – mușchii mentali. ”Mușchi” care pot fi antrenați și monitorizați cu ajutorul ”fitness-ului mental”.

Ce vom învăța în acest program practic?

 • Să ne surprindem Sabotorii, vocile noastre interioare care ne limitează;
 • Să ne conectăm la Înțeleptul din noi pentru a accesa empatia, curiozitatea, sensul, intuiția, rațiunea și capacitatea de concentrare;
 • Să ne antrenăm capacitatea de a ne reveni rapid după emoțiile negative folosind tehnicile de inteligență pozitivă (PQ)
 • Să dezvoltăm rutine noi, care să ne ajute să integrăm ce am învățat în viața noastră de zi cu zi.

Cum arată programul?

 

Start: vineri, 7 mai 2021

7 sesiuni de Q&A pe Zoom, lunea între 17:00-17:45, după cum urmează:

 • 10 mai – PQ Start – coaching de grup – stabilire de obiective. Fortifierea autocontrolului.
 • 17 mai – Slăbirea Judecătorului.
 • 24 mai – Slăbirea Sabotorului complice.
 • 31 mai – Perspectiva Înțeleptului.
 • 7 iunie – Puterea Empatiei.
 • 14 iunie – Puterile de Inovare și Activare.
 • 21 iunie – Puterea Navigării. Aplicații în viața de zi cu zi.

Cum lucrăm:

Programul durează 7 săptămâni și se desfășoară 100% online.

Sesiunile de training sunt preînregistrate și se pot deci urmări în ritmul propriu. Durează o oră în fiecare săptămână și vor fi puse la dispoziție vinerea.

Combinăm aceste sesiuni video despre cum functionează mintea noastră cu interacțiunea cu colegii de curs. Ne vom întâlni în fiecare luni după amiază pe Zoom la sesiunea de Q&A și vom avea grupuri de discuții pentru a vedea cum se aplică cele învățate la modul în care interacționăm cu celălalt.

Vom avea la dispoziție o aplicație pentru smartphone accesibilă exclusiv participanților la program, pentru antrenarea zilnică a unor noi reflexe și a comportamentelor dorite.

Cu ajutorul acestei aplicații vei putea lucra în sesiuni scurte de 2-3 minute, până la un total de ~15 minute/zi, pentru a ajunge să îți formezi ușor-ușor obiceiurile pe care ți le dorești.

Ce include programul de Mental Fitness?

 1. 7 sesiuni video în lb. română, bazate pe cursul de Positive Intelligence dezvoltat de Shirzad Chamine, lector la Universitatea Stanford – valoare: 400 EUR
 2. 7 sesiuni pe Zoom live de 45 de minute, săptămânale, pentru întrebări și răspunsuri – valoare 700 EUR
 3. Acces timp de 1 an la aplicația smartphone „PQ App” pentru formarea noilor obiceiuri, cu conținutul parcurs în cele 7 săptămâni – valoare: 100 EUR
 4. 4 sesiuni de coaching individuale cu Sandra/Matei, astfel încât să aduci beneficiile acestui program în viața ta de zi cu zi – valoare: 400 EUR
 5. Coaching de grup pe parcursul unui an întreg: PQ start la lansare (90 minute) + încă 10 sesiuni lunare cu absolvenți Mental Fitness – valoare: 250 EUR
Aceste beneficii au o valoare cumulată de 1.850 EUR.

De ce în doi?

 • Dezvoltați un limbaj comun
 • Obțineți un set de instrumente pe care le puteți folosi amândoi
 • Învățați cum vă țineți responsabili unul pe celălalt fără sentimente de vină, rușine sau critică
 • Câștigați acel accountability partner cu ajutorul căruia să vă țineți mai ușor de ce v-ați propus

Cât costă programul?

Preț acces individual: 650 EUR / participant. Pentru cine vine însoțit avem o ofertă specială mai jos.
Pentru echipe / companii avem pachete speciale; contactează-ne pentru detalii la contact@mental-fitness.ro
De îndată ce te înscrii vei primi detalii despre program și aplicație și urmează să ne vedem cu toții pe Zoom la prima întâlnire cu grupul luni, 10 mai de la orele 17.00.

Înscrierile se fac până în data de 6.05 la adresa contact@mental-fitness.ro.

Oferta specială de la Iepuraș:

În mod excepțional, de Paște, avem un discount special pentru cei care se înscriu împreună cu cineva drag.

plătește unul, participă amândoi.

Avem 10 locuri disponibile.

Scrie-ne la contact@mental-fitness.ro

Beneficii

Participanții la program observă îmbunătățiri imediate și pe termen lung în ceea ce privește performanța și gestionarea propriilor emoții, printre care:

 • Un mindset mai deschis și mai flexibil
 • Capacitatea de a-și reveni și a nu te da bătut după înfrângeri
 • Abilitatea de a-și gestiona mai bine emoțiile
 • Reducerea stressului
 • Creativitate crescută
 • Empatie mai puternică
 • Abilități mai bune în interacțiunile cu ceilalți
 • Posibilitatea de a înțelege de ce și cum îi influențează pe ceilalți propriile reacții
 • Relații personale și profesionale îmbunătățite

Ce spun absolvenții

It is a simple, well organized and enjoyable program. It helps to insert healthy habits in your routine. It gives a simple framework to understand your behavioral traits and to increase your positive intelligence.

Reina Camacho Toro

Reina Camacho Toro

Mental fitness este un program excelent, care te ajută să te conectezi mai profund cu prezentul și să te concentrezi pe găsirea de soluții utile, mai degrabă decât să te lași abandonat în inerția cotidiană și implicit absorbit de gânduri negative. Îl recomand cu încredere tuturor.

Maria Leonte

Maria Leonte

Director Resurse Umane, Veolia România

Programul Mental Fitness: un parcurs potrivit pentru toți cei care doresc să se redescopere, reconsidere și îmbunătățească. Este despre tine, despre valorificarea unui potențial personal uitat sau nedescoperit încă. Este cu oameni încântători și cu trăiri de neuitat.

Corina Ciglenean

Corina Ciglenean

Business Development Manager

Parcă mi-am redescoperit jobul de când am făcut acest program. Dar în primul rând m-am redescoperit pe mine. Știu cum să finalizez lucrurile și mă simt bine în pielea mea.

Mihaela Voicu

Mihaela Voicu

Director economic, Imprimeria Arta Grafică

Am descoperit cum să îmi identific sabotorii și cum să îi fac să lucreze pentru mine. Am devenit mai conciliantă, răbdătoare și calmă. Am reușit să îmi organizez mai bine activitatea profesională, dând mai mult credit celor din jur și să descopăr noi oportunități. Pentru mine acest program a venit ca un dar al anului 2020.

Romanița Iovan

Romanița Iovan

Creator de modă

Cursul mi-a pus la dispoziție o perspectiva nouă, simplă și clară, asupra modului în care mintea noastră funcționează și mi-a dat acces la instrumente ușor de asimilat. Poate și mai important, m-a ajutat să introduc noi rutine în viața de zi cu zi.

Manuela Banu

Manuela Banu

CEO, Orkla Foods Romania

Un program bun în special în ceea ce privește autocunoașterea, învățarea unor tehnici de relaxare și de vizualizare a unor evenimente. Poate fi util la nivel individual prin crearea unor obiceiuri noi pe parcursul celor câteva săptămâni, inclusiv prin susținerea cu materialele video și aplicația de mobil. La nivel de echipe programul te poate ajuta să înțelegi diferențele dintre membrii echipelor și cum pot diferi perspectivele din care aceștia analizează și acționează, iar colaborarea se poate îmbunătăți în acest fel.

Mihai Guran

Mihai Guran

CEO, Guran Consulting Global

Pe mine programul Mental Fitness m-a ajutat să îmi controlez mai bine mintea, să știu când să îi spun stop, dar mai mult de atât, m-a ajutat să îmi cunosc sabotorii și apoi să nu îi las să îmi afecteze acțiunile într-un mod negativ.
Programul acesta te transformă într-o versiune mai bună a ta, într-o persoană care se lasă ghidată de partea pozitivă a minții.

Ema Danilov

Ema Danilov

Studentă

Programul acesta m-a făcut să mă cunosc mai bine. Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-am obținut este că acum pot alege să respir înainte să acționez, ceea ce îmi permite să fiu prezentă.

Oana Georgescu

Oana Georgescu

HR Manager