Mental Fitness | 8 săptămâni

Detalii despre program

perioada: 18 octombrie - 10 decembrie 2021
Vrei să lucrezi mai bine și mai cu spor, vrei rezultate de care să te bucuri, vrei o minte limpede și calmă, vrei relații care să te împlinească. Vrei să poți savura ce ai în jurul tău, eliberându-te de gândurile și reacțiile care te țin în loc.
Toate astea le poți obține mult mai ușor atunci când ai „mușchii mentali” tonifiați. Le spunem „mușchi” pentru că pot fi antrenați și dezvoltați cu ajutorul câtorva exerciții bine alese.

Intrând cu noi în acest program îți vei crea condițiile propice pentru a rămâne conectat/ă timp de 8 săptămâni la ceea ce ți-ai propus. Contactul zilnic cu ce contează pentru tine te va menține pe drumul pe care ți l-ai ales, iar antrenamentul în aplicația dezvoltată de Shirzad Chamine, lector la Universitatea Stanford, te va ajuta să îți formezi un nou set de deprinderi.

Asigură-ți locul în program

Învață să fii tu la comandă,
nu lăsa Sabotorii să te deturneze de la ce vrei să faci.
0
săptămâni de program
0
Ore de training video
0
Ore de interacțiune live cu trainerii
0
Minute/zi antrenament cu aplicația PQ
0
Sesiuni de coaching: 1 de grup și 2 individuale

Ce pași vom urma?

Sesiuni față în față, pe Zoom
 • 18 octombrie
  Ne stabilim intențiile pentru program.
 • 25 octombrie
  Ne fortifiem autocontrolul.
 • 1 noiembrie
  Slăbim Judecătorul.
 • 8 noiembrie
  Slăbim Sabotorul complice.
 • 15 noiembrie
  Învățăm să privim din perspectiva Înțeleptului.
 • 22 noiembrie
  Exersăm puterea Empatiei.
 • 29 noiembrie
  Descoperim puterile de Inovare și Activare.
 • 6 decembrie
  Explorăm puterea Navigării. Ne bucurăm de aplicațiile în viața de zi cu zi.
 • 10 decembrie
  Sărbătorim! Am încheiat programul!

Ce instrumente vom folosi?

 • Lunea: Live Q&A cu noi. Durată: 45 min.
 • De marți până vineri: aplicația PQ – câte 5 mini-exerciții a câte 2-3 minute fiecare. Durată totală = 15 min. / zi
 • Vinerea: Sesiune de video-training pre-înregistrată cu tema săptpămânii următoare, care poate fi urmărită oricând de vineri până luni. Durată = 1 oră
 • Zilnic: DIscuții în grupurile de suport (3-5 persoane) pentru a urmări progresul – Durată: 15-25 min. / săptămână
 • Coaching: 3 sesiuni după cum urmează: o sesiune de grup, la începutul programului, și două sesiuni individuale de 50 minute pe parcurs.

Ce spun cei cu care am lucrat:

Go for it, la final îți dă cu siguranță pe plus, chiar de-ar fi numai AHA-urile despre cum functionează mintea în diverse situații și de unde ne vin emoțiile negative. Am ajuns să recunosc rapid sentimentele negative și să le reduc, gândindu-mă că sunt Sabotorii pe care vreau să-i evit.

Alexandra Peligrad

Alexandra Peligrad

CEO, Smartree Romania

Mental fitness este un program excelent, care te ajută să te conectezi mai profund cu prezentul și să te concentrezi pe găsirea de soluții utile, mai degrabă decât să te lași abandonat în inerția cotidiană și implicit absorbit de gânduri negative. Îl recomand cu încredere tuturor.

Maria Leonte

Maria Leonte

Director Resurse Umane, Veolia România

Programul Mental Fitness: un parcurs potrivit pentru toți cei care doresc să se redescopere, reconsidere și îmbunătățească. Este despre tine, despre valorificarea unui potențial personal uitat sau nedescoperit încă. Este cu oameni încântători și cu trăiri de neuitat.

Corina Ciglenean

Corina Ciglenean

Business Development Manager

Parcă mi-am redescoperit jobul de când am făcut acest program. Dar în primul rând m-am redescoperit pe mine. Știu cum să finalizez lucrurile și mă simt bine în pielea mea.

Mihaela Voicu

Mihaela Voicu

Director economic, Imprimeria Arta Grafică

Am descoperit cum să îmi identific sabotorii și cum să îi fac să lucreze pentru mine. Am devenit mai conciliantă, răbdătoare și calmă. Am reușit să îmi organizez mai bine activitatea profesională, dând mai mult credit celor din jur și să descopăr noi oportunități. Pentru mine acest program a venit ca un dar al anului 2020.

Romanița Iovan

Romanița Iovan

Creator de modă

Cursul mi-a pus la dispoziție o perspectiva nouă, simplă și clară, asupra modului în care mintea noastră funcționează și mi-a dat acces la instrumente ușor de asimilat. Poate și mai important, m-a ajutat să introduc noi rutine în viața de zi cu zi.

Manuela Banu

Manuela Banu

CEO, Orkla Foods Romania

Un program bun în special în ceea ce privește autocunoașterea, învățarea unor tehnici de relaxare și de vizualizare a unor evenimente. Poate fi util la nivel individual prin crearea unor obiceiuri noi pe parcursul celor câteva săptămâni, inclusiv prin susținerea cu materialele video și aplicația de mobil. La nivel de echipe programul te poate ajuta să înțelegi diferențele dintre membrii echipelor și cum pot diferi perspectivele din care aceștia analizează și acționează, iar colaborarea se poate îmbunătăți în acest fel.

Mihai Guran

Mihai Guran

CEO, Guran Consulting Global

Programul acesta m-a făcut să mă cunosc mai bine. Unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-am obținut este că acum pot alege să respir înainte să acționez, ceea ce îmi permite să fiu prezentă.

Oana Georgescu

Oana Georgescu

HR Manager

Ce e fain la programul acesta e ca te pune fata in fata cu cele mai mari defecte ale tale. Totul intr-un mod atat de intelegator si binevoitor, oferind solutii, idei, sugestii. Rezultatele sunt pe masura: reusesc cu succes sa fiu mai putin critica fata de mine, am imbunatatit semnificativ relatiile cu apropiatii mei, am devenit mai prezenta si mai constienta de trairile mele, iar pilotul automat a inceput sa incetineasca. Aplicatia s-a integrat asa de bine in viata mea incat continui sa o folosesc chiar si dupa ce am terminat programul intensiv.

Raluca Socaciu

Raluca Socaciu

Antreprenor

 

Investiție: 3900 lei / persoană

Ai cod de discount? Trece-l pe pagina de check-out, apasă pe Apply și prețul se va actualiza automat.

Garanție: Dacă te ții de treabă și la final consideri că programul nu ți-a servit, îți dăm toți banii înapoi.