Mental Fitness – oferta BISM

Mental fitness – formează-ți reflexe mentale și emoționale noi în 8 săptămâni

Ofertă pentru comunitatea BiSM

DISCOUNT DE 30% LA PROGRAMUL DE MENTAL FITNESS

8 săptămâni cu start pe 21 aprilie. Cod discount: BISM-2023

Simți nevoia să preiei controlul, că altfel nu se întâmplă lucrurile? Acceptarea de sine depinde mereu de următorul tău succes? Îți spune lumea că ești rece și inflexibil, în timp ce ție ți se pare că ceilalți prea se lasă influențați de emotii și sentimente? – Sau poate îți spui că nu ești suficient de bun, de pregătit, că e prea riscant, că trebuie să mai bifezi o etapă până să accepți următoarea provocare? Cauți mereu dovezi că ceilalți te apreciază? Ți-e greu să spui deschis de ce ai nevoie? Pui mereu nevoile celorlati pe primul loc și îi ajuți, după care te enervezi că nu le pasă suficient de ce ai făcut pentru ei?  – Stai că mai avem! Esti super-sensibil la critică, dar în același timp nu ierți pe nimeni, nici pe tine, atunci când e vorba de muncă de calitate? Ești mereu în alertă să nu se întâmple ceva rău? Și poate cel mai viclean dintre gânduri: Crezi că trebuie mai întâi să termini proiectul, să obții mult-râvnita promovare, să îți iei casă, să să să … pentru a fi în sfârșit fericit?

Dacă ai răspuns DA la vreuna dintre întrebările de mai sus sigur vei găsi ceva util pentru tine în programul de Mental Fitness. Aici înveți să discerni între preocupările valide și gândurile prin care te auto-sabotezi.

În acest program super-aplicat vei afla cum să distingi vocile interioare care îți pun bețe în roate și cum să nu te mai lași deturnat de ele. Vei învăța prin practică să îți crești ceea ce noi numim mușchii mentali. ”Mușchi” care pot fi antrenați și monitorizați cu ajutorul ”fitness-ului mental”. Un program bazat pe inteligența pozitivă, cu instrumente dezvoltate de Shirzad Chamine, lector la Universitatea Stanford.

Ce vom învăța în acest program practic?

 • Să ne surprindem Sabotorii, vocile noastre interioare care ne limitează;
 • Să ne antrenăm capacitatea de a ne reveni rapid după un conflict sau o situație stresantă, folosind tehnicile de inteligență pozitivă (PQ)
 • Să înțelegem repede care sunt butoanele celorlalți.
 • Să ne conectăm la Înțeleptul din noi pentru a ne accesa empatia, curiozitatea, sensul, intuiția, rațiunea și capacitatea de concentrare;
 • Să dezvoltăm rutine noi, care să ne ajute să integrăm ce am învățat în viața noastră de zi cu zi.

Cum arată programul?

 

Start: vineri, 21 aprilie 2023

 • Conținut video preînregistrat pe care îl poți urmări săptămânal, în ritmul tău, în lb. engleză cu Shirzad Chamine, autorul bestsellerului New York Times Positive Intelligence, sau în română, cu Sandra și Matei
 • Sesiuni de Q&A live pe Zoom, lunea între 18:00 – 18:50
 • Practică zilnică cu un „personal trainer” la purtător – aplicația PQ, disponibilă exclusiv partipanților în program, pentru exerciții și observații personale
 • 2 sesiuni de coaching individual

CALENDAR

 • 24 aprilie – PQ Start – coaching de grup – stabilirea intenției pentru program.
 • 1 mai – Fortificarea autocontrolului.
 • 8 mai – Slăbirea Judecătorului.
 • 15 mai – Slăbirea Sabotorului complice.
 • 29 mai – Perspectiva Înțeleptului.
 • 5 iunie – Puterea Empatiei.
 • 12 iunie – Puterile de Inovare și Activare.
 • 19 iunie – Puterea Navigării. Aplicații în viața de zi cu zi.
 • 22 iunie – Final de program.

Cum lucrăm:

Programul durează 8 săptămâni și se desfășoară 100% online.

Sesiunile de training sunt preînregistrate și le poți deci urmări în ritmul propriu. Durează o oră în fiecare săptămână și vor fi puse la dispoziție vinerea.

Completăm sesiunile video cu interacțiunea cu colegii de curs. Ne vom întâlni în fiecare luni după amiază pe Zoom la sesiunea de Q&A. În plus, vom avea grupuri de discuții pentru a analiza cum se aplică cele învățate la realitatea noastră de zi cu zi.

Vom avea la dispoziție o aplicație pentru smartphone accesibilă exclusiv participanților la program, pentru antrenarea zilnică a unor noi reflexe și a comportamentelor dorite.

Cu ajutorul acestei aplicații vei putea lucra în sesiuni scurte de 2-3 minute, până la un total de ~15 minute/zi, pentru a ajunge să îți formezi ușor-ușor obiceiurile pe care ți le dorești.

Ce include programul de Mental Fitness?

 1. 7 sesiuni video în lb. română sau engleză, bazate pe cursul de Positive Intelligence dezvoltat de Shirzad Chamine, lector la Universitatea Stanford
 2. 8 sesiuni pe Zoom live de 50 de minute, săptămânale, pentru întrebări și răspunsuri 
 3. 2 sesiuni de coaching cu Sandra sau Matei, astfel încât să aduci beneficiile acestui program în viața ta de zi cu zi 
 4. Acces timp de 1 an la aplicația smartphone „PQ App” pentru formarea noilor obiceiuri, cu conținutul parcurs în cele 8 săptămâni 
 5. Cartea „Positive Intelligence” de Shirzad Chamine, bestseller New York Times, și primele 8 capitole în format audiobook și PDF

Care este investiția ta?

Preț de listă: 790 EUR / participant. 
Pentru comunitatea BiSM avem un discount special, vezi mai jos.
Pentru echipe / companii avem pachete speciale; contactează-ne pentru detalii la contact@mental-fitness.ro

Oferta specială pentru comunitatea BISM:

-30% OFF: 550 EUR / participant

în limita locurilor disponibile.

Apasă pe butonul „Înscrie-te acum” și la Coupon Code trece BISM-2023 pentru a beneficia de discount.

Înscrieri până în data de 31 martie.

Beneficii

Participanții la program observă îmbunătățiri imediate și pe termen lung în ceea ce privește performanța și gestionarea propriilor emoții, printre care:

 • Un mindset mai deschis și mai flexibil
 • Capacitatea de a-și reveni și a nu te da bătut după înfrângeri
 • Abilitatea de a-și gestiona mai bine emoțiile
 • Reducerea stressului
 • Creativitate crescută
 • Empatie mai puternică
 • Abilități mai bune în interacțiunile cu ceilalți
 • Posibilitatea de a înțelege de ce și cum îi influențează pe ceilalți propriile reacții
 • Relații personale și profesionale îmbunătățite

Ce spun absolvenții

Cursul de Mental Fitness predat de Shirzad cu ajutorul Sandrei si al lui Matei m-a ajutat sa mă cunosc mai bine și să mă dezvolt atât personal cât și profesional, depășind bariere cumva invizibile care ne stau aproape tuturor în cale. Cursul oferă un cadru general ușor de înțeles, care permite în același timp intrarea în amănunt pe lucruri de finețe. Un punct forte sunt vizualizările pe diferite teme, iar intâlnirile cu grupul oferă o fereastră în dezvoltarea celorlalți participanți și un prilej pentru discuții faine (care deseori nu se lăsau oprite). All in all, cursul oferă multe feluri prin care să obții valoare, ține de fiecare să reușească să își găsească ritmul necesar însușirii cunoștintelor. Mult succes!

Crișan Talpeș

Crișan Talpeș

Board Director, Bitdefender

Ce pot să zic? Am rămas cu ordine în dulap din prima zi a programului și am cu 7 kg mai puțin. Știu clar când apare vocea critică a unui sabotor și pot să opresc muuuult mai din timp un tren de gânduri negative. Gânduri care înainte de program îmi luau zile întregi pentru a le procesa și înțelege. Did it work? Yes and thank you!

Bogdan Untilă

Bogdan Untilă

Actor, regizor, producător

Go for it, la final îți dă cu siguranță pe plus, chiar de-ar fi numai AHA-urile despre cum functionează mintea în diverse situații și de unde ne vin emoțiile negative. Am ajuns să recunosc rapid sentimentele negative și să le reduc, gândindu-mă că sunt Sabotorii pe care vreau să-i evit.

Alexandra Peligrad

Alexandra Peligrad

CEO, Smartree Romania

It is a simple, well organized and enjoyable program. It helps to insert healthy habits in your routine. It gives a simple framework to understand your behavioral traits and to increase your positive intelligence.

Reina Camacho Toro

Reina Camacho Toro

Scientist

Mental fitness este un program excelent, care te ajută să te conectezi mai profund cu prezentul și să te concentrezi pe găsirea de soluții utile, mai degrabă decât să te lași abandonat în inerția cotidiană și implicit absorbit de gânduri negative. Îl recomand cu încredere tuturor.

Maria Leonte

Maria Leonte

Director Resurse Umane, Veolia România

Programul Mental Fitness: un parcurs potrivit pentru toți cei care doresc să se redescopere, reconsidere și îmbunătățească. Este despre tine, despre valorificarea unui potențial personal uitat sau nedescoperit încă. Este cu oameni încântători și cu trăiri de neuitat.

Corina Ciglenean

Corina Ciglenean

Business Development Manager

Parcă mi-am redescoperit jobul de când am făcut acest program. Dar în primul rând m-am redescoperit pe mine. Știu cum să finalizez lucrurile și mă simt bine în pielea mea.

Mihaela Voicu

Mihaela Voicu

Director economic, Imprimeria Arta Grafică

Am descoperit cum să îmi identific sabotorii și cum să îi fac să lucreze pentru mine. Am devenit mai conciliantă, răbdătoare și calmă. Am reușit să îmi organizez mai bine activitatea profesională, dând mai mult credit celor din jur și să descopăr noi oportunități. Pentru mine acest program a venit ca un dar al anului 2020.

Romanița Iovan

Romanița Iovan

Creator de modă

Cursul mi-a pus la dispoziție o perspectiva nouă, simplă și clară, asupra modului în care mintea noastră funcționează și mi-a dat acces la instrumente ușor de asimilat. Poate și mai important, m-a ajutat să introduc noi rutine în viața de zi cu zi.

Manuela Banu

Manuela Banu

CEO, Orkla Foods Romania

Cursul de Mental Fitness predat de Shirzad cu ajutorul Sandrei si al lui Matei m-a ajutat sa mă cunosc mai bine și să mă dezvolt atât personal cât și profesional, depășind bariere cumva invizibile care ne stau aproape tuturor în cale. Cursul oferă un cadru general ușor de înțeles, care permite în același timp intrarea în amănunt pe lucruri de finețe. Un punct forte sunt vizualizările pe diferite teme, iar intâlnirile cu grupul oferă o fereastră în dezvoltarea celorlalți participanți și un prilej pentru discuții faine (care deseori nu se lăsau oprite). All in all, cursul oferă multe feluri prin care să obții valoare, ține de fiecare să reușească să își găsească ritmul necesar însușirii cunoștintelor. Mult succes!

Crișan Talpeș

Crișan Talpeș

Board Director, Bitdefender

WEBINAR 100% GRATUIT | 22 mai | ora 18:00

X